March 5, 2013

Fictional BFF Personality Quiz

Posted by at 1:51 am in Personality Quiz | Permalink

Trivia_quiz1Personality Quiz: Who Is Your Fictional BFF?

You know when you read a good book, the characters start to feel like your friends, and you wish they could actually, like, go to your school and come to your birthday party? Yeah, me too. So this quiz will help you determine which fictional book character would be your Best Friend Forever. Answer the following questions to find your fictional BFF.

  1. You spend most of your time with . . .
    A) School friends. B) Your scary relatives. C) Your parents (although sometimes they drive you crazy). D) Your adorable pet. E) Your brother or sister.
  2. Which series could you read over and over again?
    A) Harry Potter by J.K. Rowling B) Goosebumps by R.L. Stine C) Diary of a Wimpy Kid by Jeff Kinney D) Allie Finkle’s Rules for Girls by Meg Cabot E) The 39 Clues by various authors
  3. If you starred in a Broadway play, it would be called . . .
    A) Magic & Mystery Theater. B) Night of the Living Freaks. C) Night of a Million Laughs. D) Sassy Style on Stage. E) Race Around the World.
  4. What would your BFF get you for your birthday?
    A) Something with magical powers. B) Something freaky, creepy, or scary. C) A WWE action figure. D) A spa trip and makeover. E) Some kind of really cool gadget.
  5. Your older brother is torturing you – yet again! The best way to deal is. . .
    A) Cast a spell on him. B) Pull the ultimate prank on him. C) Run. And fast! D) Talk it out. Appeal to his rational side. E) Outsmart him.
  6. What do you and your BFF do for fun?
    A) Go to a joke shop. B) Scare your little brother. C) Make funny videos of yourselves. D) Dress up, put on makeup, and do your nails. E) Go mountain climbing.
  7. Which animal do you like best?
    A) Owl B) Rat C) Dog D) Turtle E) Cheetah
  8. The thing you most fear is . . .
    A) Losing your friends. B) Spiders. C) Being embarrassed in front of the whole school. D) Getting all F’s on your report card. E) Your secrets being revealed.
  9. Your dream vacation is . . .
    A) A trip to The Wizarding World of Harry Potter. B) Somewhere creepy like HorrorLand. C) A tropical island resort where everyone waits on you. D) A trip to New York City for Fashion Week E) A trip around the world.
  10. If you were an evil villain, what would you do?
    A) Go back in time and change the past. B) Take over people’s minds and make them do your bidding. C) Command a bird to poop on your enemies’ heads. D) Change someone’s hair to a crazy, unflattering cut. E) Create an evil spy network.

Count up your results for each letter, and check your results.

—Ratha, STACKS Writer

Add a Comment

For your safety, comments will not appear until the moderator has approved them.
Comments may be edited for appropriateness and personal information.

  1. Zoey

    LOL! Of course Abby! She is the best and…well…responseable…curious…smart? Nah! She is crazy! Like one time she got mad at her other best friend for not wanting to go to her house. If I was Abby, I would be cool with that because my best friend can come over another time. Anyway… Abby is funny.

    Reply
    1. mason2655645614225562256645125251515awesome

      what!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Maya

    I got Harry Potter as my bff and I was happy to get him because he is the only character I know out of all of them

    Reply
  3. admiralsporty19

    i like captain underpants because it is so funny and because it is kind cool when he turns into a superhero instead of the principal

    Reply
  4. Kaylyn

    I really like Diary Of A Wimpy Kid because it is funny and awesome. My favorite one is OLD SCHOOL!!!!!!!!!! I

    Reply
  5. computingsly14

    It was really cool! I’m really excited to see who I am,I picked mostly d`s and so I’m excited my friend did this and said mostly d is Allie finkle so I’m mad excited!!!Thanks Ratha for doing this stacks thing its great keep doing it

    Reply
    1. scales bubbly18

      Try going online.Its real simple if you really just take my advice.so I hope since you did my advice you will probably be happy you follow my foot steps to make the working and running really,really,great.Well anyways have a great and bless day so bye,bye.

  6. Livi

    I just love books! All I can say is you can always just start reading and don’t want to stop. I love Dork Diaries books and the Smile book series.

    Reply
  7. Anna

    School friends
    Harry potter
    Magic and mystery theater
    A spa trip and makeover
    Cast a spell on him
    Make funny videos of ourselves
    Owl
    Being embaressed in front of the whole school
    A trip to the wizardind world of Harry Potter
    Go back in time and change the past

    I’m best friends with Harry Potter!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  8. fairycat1204

    10:D
    9:A
    8:C
    7:B
    6:E
    5:D THESE R MY ANSERS!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):)
    4:E
    3:A AREN’T THEY AWESOME?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2:D
    1:E

    Reply
  9. loveheart

    i sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo love your books but your books cost to much love u

    Reply
  10. purpledolphin2268

    my bff are nice pretty thay are the best friends ever if you had them as you best friend you will have lots of fun and one of them lives in my neighborhood and we all go to the same school

    Reply
  11. maria

    I ordered a minecraft essential handbook and it says it will come 2-5 . I ordered the book on April 8 and nothing came.Can you help please and thankyou.

    sincerily,maria

    Reply
  12. cluequeen1

    E
    E!!!!!!! I LOVE THE 39 CLUES! I NAMED MY USERNAME AFTER IT!!
    E 4 SURE. SOUNDS COOL
    E?
    E. I AM SOOO GOOD AT OUTSMARTING MY BROTHER. I DO HAVE ONE
    E. I AM A NATURE FREAK
    E, BECAUSE IT IS A CAT!
    E, BUT I AM ON OPEN BOOK, SOMETIMES, OTHER TIMES I KEEP THAT BOOK SHUT!
    E. I WOULD GET TO SEE NEW SIGHTS!
    E. I WOULD GET TO BE LIKE APRIL MAY FROM THE 39 CLUES!

    I JUST REALISED I WAS TYPING IN ALL CAPITALS, AND ALL MY ANSWERS ARE E!!! SAME LETTER AS THE START OF MY NAME………. CURIOUS…

    Reply
  13. zoe

    i love this website it makes you want to get up in the morning no brekfast and do this quiz every moring!

    Reply
  14. nickie

    1.c
    2.a
    3.a
    4.a
    5.b(finally!)
    6.c
    7.d(of course!)
    8.b
    9.c(in my dreams)
    10.b(i could have so much fun with that)

    Reply
    1. First Name Only or STACKS username

      bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

    1. Gwen

      1.A
      2.A
      3.D
      4.A
      5.A
      6.C
      7.A
      8.B
      9.A
      10.E
      I’m Mostly A’s So Harry Potter!!! YAY!!!
      I’m 12 BTW lol :)

  15. Isabella

    LOVE this!!!!! would totally want to do this with my BFF sierra in my class.We make funny videos every time she comes to my house and i go to hers.Having a BFF like her is fun. she sticks with me through every thing and i do that with her .She is nice and if anything is wrong she would no in a heart beat and ask me whats wrong I LOVE HER!!!!!

    Reply
  16. pinkdolphin1640

    ~My Count for the BFF Quiz:
    A’s- 3 Total
    B’s- 1 Total
    C’s- 2 Total
    D’s- 2 Total
    E’s- 2 Total
    Thx!
    - pinkdolphin1640

    Reply
  17. Adventurepegasus10

    1.A school friends
    2.A harry potter
    3.A magic and mystery theater
    4.A something with magic power
    5.E outsmart him
    6.A go to a joke shop
    7.A owl
    8.i can’t decide
    9.A wizarding world or E around the world
    10.A go back in time and change the past
    mostly A’s i think that’s harry potter

    Reply