February 19, 2013

Author Trivia Quiz Answers

Posted by at 12:27 am in Authors, Trivia | Permalink

Trivia Tuesday:

Beyond the Book Author Trivia Quiz Answers!

Last week we posted a super-exclusive Author Trivia Quiz with . . .

From their biggest phobias to favorite books – we got the scoop. How many did you guess correctly? Answers are below!

  1. This author would go to a costume party dressed as The Invisible Man. (Spooky!)
    ANSWER: R.L. Stine
  2. This author has a phobia of mice. (Hint: one of the books this author wrote is titled Be Nice to Mice.)
    ANSWER: Nancy Krulik
  3. If this author could meet anyone dead or alive, it would be Harry Houdini.
    ANSWER: Anthony Horowitz
  4. This author likes to end a meal with cookie dough ice cream.
    ANSWER: Gordon Korman
  5. This author loves fairy tales and loves the movie Enchanted (rated PG).
    ANSWER: Nancy Krulik
  6. This author’s favorite books include: Holes, I am the Cheese, and Cirque du Freak.
    ANSWER: Anthony Horowitz
  7. This author has a phobia of the number 13!
    ANSWER: Gordon Korman
  8. This author’s favorite books are silly poetry books by Shel Silverstein. (A Light in the Attic, Where the Sidewalk Ends)
    ANSWER: R.L. Stine 

BONUS! Check out the personal mottos of each author:

“Never give up. Just take it slow, slow until you get there. (My grandmother used to tell me that all the time and she was a very wise woman.)” Nancy Krulik

“Work hard. Play harder.” Anthony Horowitz

“Every passing hour brings the solar system forty-three thousand miles closer to Nebular Cluster M13 in Hercules – and still there are some misfits who insist that there is no such thing as progress.” Gordon Korman

“Have a very scary day.” R.L. Stine

Inspiring, huh? Let us know what you think, and your personal mottos or quotes YOU might have in the Comments below!

—Ratha, STACKS Writer

Comments are closed.