October 31, 2013

Halloween Trivia Quiz Answers

Posted by at 1:04 am in Trivia | Permalink

halloweenHappy Halloween, everyone! I hope you are having an awesome day, and are getting ready for an even more awesome night of trick-or-treating. Last week’s Halloween Trivia Quiz was filled with ghosts, goblins, and things that go bump in the night. Are you an expert on Halloween spooks? Here are the answers . . .

  1. Jack-o’-lanterns originated in Ireland where people put candles in which hollowed-out food?  Answer: B) Turnips
  2. Which of the following is an alternate name for Halloween? Answer:  B) All Hallow’s Eve 
  3. What was the top-selling Halloween costume in 2011? Answer: A) Princess
  4. Legend says that people can become vampires by . . .  Answer: A) being bitten by a vampire.
  5. What animal do some people believe vampires can become? Answer: C) Bat
  6. What is the name of the doctor’s assistant who helped create Frankenstein’s monster? Answer: B) Igor
  7. What city is considered the most haunted in America? Answer: B) New Orleans, Louisiana
  8. According to J. K. Rowling, why do witches fly on brooms? Answer: C) They are easy to hide from Muggles.

Have a safe and spooky Halloween!

image from kids.scholastic.comBrian, STACKS Writer (a.k.a. BlackBird268)

Add a Comment

For your safety, comments will not appear until the moderator has approved them.
Comments may be edited for appropriateness and personal information.

    1. makynah

      i love my teacher! She’s my new role modle pretty,nice,peaceful,fun,happy, all mixtures to make an asome teacher!

    1. makynah

      really you had time to write that on halloween!I’m surprised you weren’t getting ready for the goodies!