February 19, 2013

Author Trivia Quiz Answers

Posted by at 12:27 am in Authors, Trivia | Permalink

Trivia Tuesday:

Beyond the Book Author Trivia Quiz Answers!

Last week we posted a super-exclusive Author Trivia Quiz with . . .

From their biggest phobias to favorite books – we got the scoop. How many did you guess correctly? Answers are below!

  1. This author would go to a costume party dressed as The Invisible Man. (Spooky!)  
    ANSWER: R.L. Stine 
  2. This author has a phobia of mice. (Hint: one of the books this author wrote is titled Be Nice to Mice.)  
    ANSWER: Nancy Krulik  
  3. If this author could meet anyone dead or alive, it would be Harry Houdini.  
    ANSWER: Anthony Horowitz 
  4. This author likes to end a meal with cookie dough ice cream.  
    ANSWER: Gordon Korman 
  5. This author loves fairy tales and loves the movie Enchanted (rated PG).
    ANSWER: Nancy Krulik 
  6. This author’s favorite books include: Holes, I am the Cheese, and Cirque du Freak.  
    ANSWER: Anthony Horowitz 
  7. This author has a phobia of the number 13!
    ANSWER: Gordon Korman 
  8. This author's favorite books are silly poetry books by Shel Silverstein. (A Light in the Attic, Where the Sidewalk Ends)
    ANSWER: R.L. Stine  

BONUS! Check out the personal mottos of each author:

“Never give up. Just take it slow, slow until you get there. (My grandmother used to tell me that all the time and she was a very wise woman.)” Nancy Krulik

“Work hard. Play harder.” Anthony Horowitz

“Every passing hour brings the solar system forty-three thousand miles closer to Nebular Cluster M13 in Hercules – and still there are some misfits who insist that there is no such thing as progress.” Gordon Korman

“Have a very scary day.” R.L. Stine

Inspiring, huh? Let us know what you think, and your personal mottos or quotes YOU might have in the Comments below!

—Ratha, STACKS Writer

Add a Comment

For your safety, comments will not appear until the moderator has approved them.
Comments may be edited for appropriateness and personal information.