November 29, 2011

Thanksgiving Word Jumble Answers

Posted by at 12:45 am in Trivia | Permalink

Trivia Tuesday:

Last Tuesday, I brought you a Thanksgiving Word Jumble. Now that the parades are over and your stomachs are all full with turkey and too many desserts to count, I bring you the answers! Did you decode them all? Check the answers below to find out!

  1. GIPLRMI
    Answer: Pilgrim
  2. YLWRMAFOE
    Answer: Mayflower
  3. ZEIAM
    Answer: Maize
  4. BOTLAFLO
    Answer: Football
  5. YMHTOPLU
    Answer: Plymouth
  6. KRUYET
    Answer: Turkey
  7. FNIFGUTS
    Answer: Stuffing
  8. SAHSTSUTECAM
    Answer: Massachusetts
  9. RDEAAP
    Answer: Parade
  10. LKCAB IAYDRF (Hint: The answer is two words.)
    Answer: Black Friday

What was your favorite part of Thanksgiving? Post your favorite moments in the Comments below!

image from kids.scholastic.comBrian, STACKS Writer (a.k.a. BlackBird268)

Add a Comment

For your safety, comments will not appear until the moderator has approved them.
Comments may be edited for appropriateness and personal information.

  1. wisleidy

    in school today my English language arts teacher thought us about simple predicates it was awesome…….. i love that English language arts:)

    Reply