July 26, 2011

Book Titles in Other Words II ANSWERED

Posted by at 2:32 am in Trivia | Permalink

Qmark_130 The Answers Are Here! The Answers Are Here!

Last Tuesday was the return of the Book Titles in Other Words game. Well, today is the return of the answers. Did you decipher all the book titles? Check the answers below to find out!

  1. Clifford the Gargantuan Scarlet Canine
    ANSWER: Clifford the Big Red Dog
  2. Harrison Planter and the Compartment of Confidential Information
    ANSWER: Harry Potter and the Chamber of Secrets
  3. Evening
    ANSWER: Twilight (for ages 12 and up)
  4. The Donor
    ANSWER: The Giver
  5. The Ebony Oval (Hint: A book in the 39 Clues Series)
    ANSWER: The 39 Clues: The Black Circle
  6. Enchanted Woody-Plant Abode
    ANSWER: Magic Tree House
  7. Barrage Of the Carved Pumpkins (Hint: A book in the Goosebumps series)
    ANSWER: Goosebumps: Attack of the Jack-O-Lanterns
  8. A Sequence of Unlucky Incidents
    ANSWER: A Series of Unfortunate Events
  9. Emerald Unhatched Baby Birds and Pork
    ANSWER: Green Eggs and Ham
  10. Grasping Flames (Hint: A book in the Hunger Games series for ages 12 and up)
    ANSWER: The Hunger Games: Catching Fire

Do you have more funny ways to rework these titles? Share them below in the Comments!

image from kids.scholastic.com -Brian, STACKS Summer Intern (a.ka. Blackbird268)


Add a Comment

For your safety, comments will not appear until the moderator has approved them.
Comments may be edited for appropriateness and personal information.