November 16, 2010

Trivia Answers: Guess the Book Character

Posted by at 4:07 am in Trivia, Writing Prompt | Permalink

Ink Splot 26

Last week I posted a Trivia Quiz where you had to guess the identities of some memorable book characters. Check out how you fared with answers below.

TRIVIA ANSWERS: WHO AM I?

  1. My name is sort-of the opposite of "Moon Boy." I carry my pet rat, Cinnamon around in a bag on my shoulder. I don't care about popularity or fitting in. 
    ANSWER: I am Stargirl (real name Susan Caraway) from Stargirl by Jerry Spinelli. Stargirl
  2.  I spy on my friends and neighbors. I write my observations in a notebook. My classmates find my notebook, and now they all know my secret thoughts. 
    ANSWER: I am Harriet the Spy (from the book Harriet the Spy by Louise Fitzhugh). Harriet
  3. I am a 12-year-old boy. I live in a genetically engineered community where people feel no emotions. I am selected to be the "Receiver of Memories" from The Giver.
    ANSWER: I am Jonas from The Giver by Lois Lowry. The giver
  4. I stole Christmas. I am not a happy creature. I was created by Dr. Seuss.
    ANSWER: I am the Grinch from How the Grinch Stole Christmas. Grinch
  5. I am a Slytherin. I was in love with Lily Potter. It is debatable whether I really wanted Harry Potter to live.
    ANSWER: I am Snape from the Harry Potter series by J.K. Rowling. HpSS
  6. I am a teenager from Ireland. I am a ruthless criminal mastermind. I have to battle faries, pixies and other magical creatures to gain my fortune.
    ANSWER: I am Artemis Fowl from the Artemis Fowl series by Eoin Colfer. Artemisfowl
  7. I am Greg's older brother and I like to make his life miserable. Sometimes my dad does my homework. I am in an awesome rock band called Loded Diaper.
    ANSWER: I am Rodrick from Diary of a Wimpy Kid by Jeff Kinney. Wimpykid

If I had to do one for myself, it might go something like this:
I love chocolate and eat it frequently. Sometimes when people ask me where I am from, I say New York City, before I remember I actually live in New Jersey. Although I am a "grown-up" I secretly watch Phineas and Ferb (because it is awesomely funny).
ANSWER: I am Ratha M.

What about you guys? If you did a Who Am I?, what would it say? Leave yours in the Comments below! Until next time.

— Ratha, Stacks Writer

Add a Comment

For your safety, comments will not appear until the moderator has approved them.
Comments may be edited for appropriateness and personal information.

  1. werewolfcat5

    I love vanilla and I HATE chocolate because it just makes me thirsty.I love animals because they’re part of nature and I LOVE nature.I love going on my computer and iPad2.And I love to read books!

    Reply
  2. Ley56

    I am a human stuck as a red-tailed hawk
    Tobias
    I fell in love with a human. The Ellimist brought me away and at that moment told me I have a son. Who am I?
    Elfangor
    I have two little sisters. I am called Xena Warrier Princess.
    Rachel

    Reply
  3. GryffindorWolf

    my clues would be:
    I am a Harry Potter superfan
    I loooove the show Horseland
    I would be in Gryffindor if I went to Hogwarts
    I love wolves
    Answer: Me!!!!!!

    Reply
  4. Lollipop

    I have NNN00000 idea what this means i just wanted to post something because i was bored ,mabe he or she should explain it better next time it got me real confused!!!!!

    Reply
  5. Amber L.

    I will make a poem of all of them starting with number…………
    1.I am the opposite of moon boy I shine at night and I like the right’s I do, who am I
    Awnser Star girl

    Reply
  6. ThePhantomAuthor

    I go on Write It! I am writing a novel called the Secret Keeper. I don’t have a catchphrase. Who Am I?
    Answer: I am Phantom

    Reply
  7. megan1551

    this thing is so hard my brain might be popped but not the diary of a wimpy kid one i have all 5 books an i read all of them about 3 times each

    Reply
  8. trojansforeva

    I am a singer,dancer and many others. I have a chimp named Bubbles. I grew up with a very strict father. I sold over 11.9 billion copies of this one album. Who am I?

    Reply
  9. percyj99

    I am a die hard fan of Percy Jackson. My local library is my favorite place in the world. I have a PenPal that lives in England.
    Who am I?

    Reply
  10. Amber L.

    It is so easy what the book is and the charecter on some of them.
    1.Awnser:I am star girl(real name Susan Caraway)
    2.Awnser:I am Harriet the spy
    3.Awnser:Jonas
    4.Awnser:Grinch
    5.Awnser:Harry Potter

    Reply
  11. Payal

    My clues would be like this: I am a die-hard fan of Harry Potter. I want to be a travel writer and read as many books as I can in my life. I also loooove chocolate.
    Answer: Payal

    Reply
  12. Anonymous

    I am a writer. I am writing a book I want to publish right now. I love sci-fi television and fantasy books. Who am I?

    Reply